hydrogen logo
hydrogen logo text
VODIK

the OFFICIAL

RH2EC – 2024
Solar hydrogen technologies
Važne informacije

POLITIKA PRIVATNOSTI

Temeljna načela

Vaša privatnost nam je vrlo važna. U Hydrogen.hr imamo nekoliko temeljnih načela koja slijedimo:

5

ne tražimo od vas osobne podatke ako ih uistinu ne trebamo,

5

vaše osobne podatke ne dijelimo ni s kim osim u skladu sa zakonom, razvijanjem naših proizvoda ili zaštitom naših prava,

5

ne pohranjujemo osobne podatke na našim poslužiteljima, osim ako nisu potrebni za kontinuirano funkcioniranje naše stranice.

Posjetitelji web stranice

Kao i većina operatora Internet stranica, Hydrogen.hr prikuplja podatke koji ne otkrivaju identitet one vrste koje internetski preglednici i poslužitelji obično..

..čine dostupnima, kao što su vrsta preglednika, postavke jezika, lokacija, te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Svrha Hydrogen.hr u prikupljanju podataka koji ne otkrivaju identitet je da bolje razumije kako posjetitelji Hydrogen.hr koriste našu Internet stranicu.

Zaštita pojedinih osobnih identifikacijskih informacija

Hydrogen.hr otkriva potencijalno osobne podatke i osobne podatke samo onima svojim zaposlenicima, dobavljačima i povezanim organizacijama koji (i) trebaju znati te podatke kako bi ih obrađivali u ime Hydrogen.hr stranice ili pružali usluge dostupne na Hydrogen.hr Internet stranici..

..i (ii) koji su se složili da ih neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše matične države; korištenjem Internet stranice Hydrogen.hr pristajete na prijenos takvih podataka na njih. Hydrogen.hr nikome neće iznajmljivati ​​ili prodavati podatke koji mogu osobno identificirati. Osim svojim zaposlenicima, izvođačima i povezanim organizacijama, kako je gore opisano, Hydrogen.hr otkriva potencijalno osobne podatke samo kao odgovor na sudski poziv, sudski nalog ili drugi službeni zahtjev ili kada Hydrogen.hr vjeruje u dobroj vjeri da je otkrivanje razumno neophodno radi zaštite imovine ili prava Hydrogen.hr-a, trećih strana ili šire javnosti. Hydrogen.hr poduzima sve razumno potrebne mjere kako bi se zaštitio od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništavanja podataka koji mogu osobno identificirati.

Kolačići

Kolačić je niz informacija koje internetska stranica pohranjuje na računalo posjetitelja i koje posjetiteljev preglednik pruža internetskoj stranici svaki put kad se posjetitelj vrati.

Hydrogen.hr koristi kolačiće za identificiranje i praćenje posjetitelja, njihovu upotrebu internetskoj stranici Hydrogen.hr i postavke pristupa Internet stranicama. Google prikuplja podatke putem naše upotrebe Google Analyticsa na našoj internet stranici. Google Analytics koristi kolačiće kako bi internet mjestu pomogao da analizira kako korisnici koriste internet mjesto. Podaci se s Googleom dijele anonimno. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku ili instaliranjem sljedećeg dodatka u preglednik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas:

5

poštom: Dr. Ankica Kovač, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10000 Zagreb, Croatia.